Anmälan

Tänk på att ju tidigare du är anmäld och betald, desto mer tid har vi på oss att väva in din karaktär och grupp i lajvets intriger. Lajvets tak för deltagare är 150 deltagare.

Nytt datum!

Vi i arrangörsgruppen har hela tiden tänkt att kunna hålla ett lajv vid Kristi himmelsfärdshelgen som vi brukar. Nu när vi vet att vaccinationerna beräknas vara färdiga först vid midsommar antar vi att restriktionerna också hänger kvar ett tag till. Därför har vi i samråd med Berghems vänners styrelse beslutat att flytta fram Domen över Hjorvard till 28 juli – 1 augusti, alltså onsdag till söndag vecka 30.

Ni som redan har anmält er får ett mail från oss. Ni kan välja att spara er anmälan till sommaren om ni redan nu vet att ni kan och vill delta, eller att vi tar bort er anmälan (det utesluter ju inte att ni kan anmäla er igen). Oavsett vill vi att ni svarar i mailet.

För er som sparade anmälningsavgiften från 2020 har att välja mellan återbetalning eller att spara avgiften till sommarlajvet.
Har du frågor och funderingar, tveka inte att höra av dig! Skicka ett meddelande till oss genom Domen över Hjorvards facebooksida eller maila doh@berghemsvanner.se så försöker vi svara så gott vi kan.

Kostnad

0-3 år, gratis. Eventuell matavgift 150 kr.
4-11 år, deltagaravgift 400 kr. Eventuell matavgift 150 kr.
11 år och upp, deltagaravgift 400 kr. Eventuell matavgift 300 kr.

Viktiga datum och tider

  • Husförvaltare har förtur till huset denne förvaltar. Du som husförvaltare ska anmäla att du vill bo i ditt hus.
  • Sista anmälningsdag är 1 april, alltså 2021-04-01. Anmälan gjord från och med idag (6 juni) hamnar automatiskt på reservlista då maxantalet är uppnått.
  • Sista betalningsdag är i första steget 15 juni. För er som hamnar på reservlistan är det den 15 juli.
  • Incheckningen öppnar 10.00 på onsdag den 28 juli, och stänger 16.45 samma dag.
  • Lajvet börjar torsdagen den 29 juli 06.00, och avslutas söndagen den 1 augusti innan lunch.
  • Obligatorisk närvaro för gruppledare vid informationsmötet utanför värdshuset i byn, onsdagen 28 juli 17.00. Det rekommenderas att övriga deltagare också är närvarande.
  • Efter lajvslut gäller städ samt besiktning av lägerplats eller hus.
  • Utcheck görs efter att din lägerplats/hus blivit besiktigat av funktionär.

Sökta roller

Är du intresserad av att vara kapten på ett drakskepp? Spela skriftlärd trollblod? Är din grupp intresserad av handel? Känner du för att vara en sann mästaralkemist? Eller vill du bara ha lite inspiration till din karaktärs bakgrund? Läs mer på sidan Sökta roller!

Personuppgifter

Läs mer om hur vi hanterar de personuppgifter du lämnar i din anmälan här.

Anmälan

Länk till anmälningsformuläret finns längre ner på den här sidan. Åker du med en grupp så kolla med din gruppledare så gruppen är anmäld innan du skickar in din anmälan.

Om du ska spela magiker eller alkemist måste du först få detta godkänt av magiarrangör, på grund av att det finns ett begränsat antal platser. Skicka ett mail till doh@berghemsvanner.se och skriv ”Magiker” eller ”Alkemist” i ämnesraden.

Gruppanmälan

Innan gruppmedlemmar gör sina individanmälningar ska gruppledaren anmäla gruppen via gruppanmälan.

Gruppledares ansvar

Att vara gruppledare är ett viktigt ansvar. Gruppledaren är den person som arrangörsgruppen i första hand kommer att ha kontakt med för sådant som rör gruppen. Mer information grupper och gruppledarens ansvar finns på sidan Grupp och gruppledare.

Individanmälan

Anmälan är stängd.

Gruppanmälan

Anmälan är stängd.