Anmälan

Anmälan öppnar 1 december! För att anmäla dig skapar du först en inloggning i Berghems Vänners anmälningssystem Omnes Mundi. Ifall du redan har en inloggning från andra lajv behöver du inte skapa en till. Barn anmäls via den vuxnas inloggning.

Kostnad

0-6 år: gratis. Eventuell matavgift: 50 kr.
7-14 år: deltagaravgift 225 kr. Eventuell matavgift: 175 kr.
15+ år: deltagaravgift 450 kr. Eventuell matavgift: 350 kr.
Utöver detta tillkommer medlemsavgift i föreningen Berghems vänner vilket är 50 kr/person alternativt 100 kr/familj. Hur du blir medlem hittar du på Berghems vänners hemsida.

Betalningsfrist

När du anmält dig i systemet har du tio dagar på dig att betala för att inte bli rödmarkerad. Senaste betaldatum är egentligen 8 april, så du har egentligen längre tid på dig, men observera att din plats på lajvet inte är bokad innan du betalar. Vi kommer att skicka påminnelser till de som inte betalat än.

Platsgaranti och återbetalning

Det är först när din anmälningsavgift är betald och din karaktär blivit godkänd i anmälningssystemet som du har garanterad plats på lajvet. Ifall du skulle få förhinder kan du få hela avgiften återbetald fram till sista anmälningsdag, dvs 30 dagar innan lajvet. Efter det behöver du kunna visa upp läkarintyg förbatt få tillbaka avgiften. Medlemsavgiften till Berghems Vänner återbetalas inte.

Godkännande av karaktär

Skulle det vara så att din karaktär inte blir godkänd pga något övrigt skäl kommer du att få ett mail om varför så att detta kan åtgärdas. Ifall något känns oklart kontakta arr direkt via doh@berghemsvanner.se.

Viktiga datum och tider

  • 8 till 12 maj 2024
  • Sista anmälningsdag är 1 april.
  • Sista betalningsdag är o systemet tio dagar efter din anmälan, men som senast 8 april.
  • Incheckningen öppnar 10.00 på onsdag den 8 maj, och stänger 16.45 samma dag.
  • Lajvet börjar på torsdagen den 9 maj , och avslutas söndagen den 12 maj innan lunch.
  • Informationsmöte och workshops kommer hållas före lajvet, mer information om detta kommer.
  • Efter lajvslut gäller städ samt besiktning av lägerplats eller hus.
  • Utcheck görs efter att din lägerplats/hus blivit besiktigat av funktionär.
  • Husförvaltare i Berghem har förtur till huset denne förvaltar. Du som husförvaltare ska anmäla att du vill bo i ditt hus.

Sökta roller

Spela skriftlärd trollblod? Är din grupp intresserad av handel? Känner du för att vara en sann mästaralkemist? Eller vill du bara ha lite inspiration till din karaktärs bakgrund? Läs mer på sidan Sökta roller!

Gruppledares ansvar

Att vara gruppledare är ett viktigt ansvar. Gruppledaren är den person som arrangörsgruppen i första hand kommer att ha kontakt med för sådant som rör gruppen. Mer information grupper och gruppledarens ansvar finns på sidan Grupp och gruppledare.