Mat

Menyn för 2021 kommer presenteras här.

Maten

I år serveras det mat i Värdshuset i byn och på Skogskrogen. Om du vill ha mat så anger du det i din anmälan och det innebär att du får frukost, lunch och middag på torsdag, fredag och lördag, samt frukost på söndag.

Vi vill skapa en atmosfär i Skogskrogen, en mysighetsfaktor som gör att man gärna hänger kvar. Skogskrogen är ett viktigt nav för skogens varelser och inte bara en utfodringsplats, därför ligger Nyby i anslutning till krogen.

Det kommer serveras samma mat i Värdshuset och i Skogskrogen. Luncherna kommer att vara veganska och middagsmenyn innehåller kött och/eller kyckling men det finns självklart ett veganskt alternativ. Alla allergier kommer att tillgodoses.

Kostnaden för att äta under hela lajvet är 300 kr per person (150 kr för barn 7-14 år, gratis för barn 0-6 år) utöver anmälningsavgiften. Detta betalas tillsammans med anmälningsavgiften.

Målet är att Domen över Hjorvard 2021 inte bara ska bjuda på ett fantastiskt lajv utan lajv-Sveriges bästa matupplevelse.

Mattider

Frukost serveras mellan 8:00-9:00 

Lunch 13:00-14:30 

Middag serveras mellan 17:30-19:00

Hjälpa till i köket?

Vill du vara med och skapa denna fantastiska matupplevelse och allmänt gemyt? Då har ni eran chans för redan nu vill vi börja hitta er som vill arbeta tillsammans med oss och få skogskrogen och värdshuset att leva och fungera. Hör då av dig så snart som möjligt till arrangörerna på doh@berghemsvanner.se.